Ristorante L'Appetito tilbyder et udfordrende cocktailkort, der prydes af italienske og franske dråber. L'Appetito giver dig mulighed for at koble fra, og bare slappe af et øjeblik. Snup en kølig cocktail eller anden forfriskning, og nyd den gode stemning i vor italienske omgivelser.

 

Vor cocktails er lavet med dyb kærlighed og respekt for de gode råvarer - hos Ristorante L'Appetito er vores cocktails blandet på de bedste spiritus, vor juice er friskpresset og hver cocktail er kreeret og serveret af de bedste cocktailbartendere.

 

Udover en række gængse cocktails og barens egne cocktails, byder L'Appetito på en bred vifte af italienske cocktails, der kreeres med spiritus importeret direkte fra Italien. Vor lidenskab bag baren er med til at skabe en spændende og intens atmosfære, der skaber en glædesfyldt stemning.

 

Baren har et bredt udvalg af cocktails, der er uhyre velsmagende og kreeret med passion for bartenderfaget. Vores vigtigste prioritet, er ikke at gå på kompromis med kvaliteten af råvarerne og spiritusen samt vor cocktails generelt.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et euforisk cocktail-univers, hvor alle cocktails er nøje udvalgt, for at dække et bredt spekter af smagsnuancer - både med klassiske cocktails, men også med mere udfordrende og anderledes smagsoplevelser.